uFeel.me
Искам да съм птица
Автор: Just`Ju,  15 януари 2009 г. в 17:30 ч.
прочити: 388

Искам да съм птица

Искам да съм птица
да летя на високо,
на високо над света
и да чувствам свобода.

Никакви грижи душата да не притискат,
а само полет свободен,
полет свободен с разперени крила
да ми дава желаната свобода.

Не искам стаички малки да ограничават света,
а в простора небесен,
в простора небесен с чудна песен
да се рея свободна.

И наслада земна не искам да знам,
а само Рай небесен,
Рай небесен на земната твърд
да усещам до край!

   
06-04-2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me