uFeel.me
Имаш избор!
Автор: D.Pachev,  1 август 2010 г. в 15:46 ч.
прочити: 1186

Животът е забързана посока,
на щат при времето коварно.
И всеки сам тренира скока,
за гробището пусто и кошмарно.

То взима следващия наемател,
но чака тези дето го изпращат.
А в дебрите на нашия създател
и другите смирено си заплащат.

Тъй бързо ставаш пепел
и камъни над теб се ронят,
че ти подземният Свидетел,
свещи броиш... ако те помнят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me