uFeel.me
Има само крачка до...
Автор: meri4ka,  25 юли 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 216

Когато паднал, се изправиш
и кръгозора, за мечите тесен,
към твойто бъдеще проправи
пътеката на прекипяла есен,

спомни си горестта стаена
във люляковия прекрасен цвят.
И знай, че тя е вис - Вселена,
безкрай, преливащ от смолист аромат.

На боровете бях дружина,
с окитени ели в призрачен здрач,
присядаха до мен мнозина,
но аз бях обигран и смел играч.

Не се оставих да затъна
на блатото мъгливо в плесента.
Не се подведох и огънах,
опазих в чистота и съвестта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me