uFeel.me
Има моменти
Автор: dufi,  21 март 2009 г. в 11:16 ч.
прочити: 387

 

Има моменти, в които нехая...

Има моменти, в които ридая...

Има моменти, в които те няма...

Има моменти и те наброяват мигове много...

Има моменти, в които не плача... а просто мълча...

Има моменти, когато се чувствам сираче...

Има моменти на радост безгрижна...

Има моменти, но те са веч нищо...

Има моменти - щастливи и мрачни...

Има... а ги споделяш с мен рядко...

Има моменти, а има и дни...

Има години, а вечност за нас няма...

Тя се погубва, щом изпуснем момента един...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me