uFeel.me
ИЗВИНЕНИЕ
Автор: dadi281,  31 март 2011 г. в 09:56 ч.
прочити: 209
В забързания ритъм
на наш\'то ежедневие
неволно да сгрешиш,
не оправдава те.
Важно е да имаш сили,
да признаеш грешката,
глава да вдигнеш,
да поискаш прошката.
Затуй простете всички,
за всичко що съм натворила
с постъпки, думи, поведение
поклон от мен и ИЗВИНЕНИЕ
!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me