uFeel.me
ИЗОБИЛИЕ
Автор: AMAZING,  5 юли 2013 г. в 06:42 ч.
прочити: 187


Изобилие от щастие в мен се влива,
хилядократно получавам, когато го раздам.
Засаждайки го тук на плодородна нива,
богата жътва ме очаква, знам!

Изобилие от благодат от мен извира,
вселената насищам без пръста да си мръдна.
Всяка песъчинка усеща, чувства и разбира,
че единствената ми мечта сега се сбъдна!

Изобилието аз съм, началото и края!
Първопричината, процеса, но също резултата!
Тук съм да ти кажа, че вече си в рая,
давайки това, което искаш, не чакайки отплата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me