uFeel.me
ИЗБОР...
Автор: Silviya_Markela,  14 декември 2011 г. в 18:24 ч.
прочити: 337

Мъдрост и тъга
ръка за ръка,
или простота и ведрост
стъпка след стъпка?...

 Инертно познание
на безсърдечно съзнание,
или витално прозрение
на сърдечно създание?...

Тъмна светлина,
обърнала назад мира1,
или светла тъмнина,
бягаща напред?...



мир - свят

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me