uFeel.me
ИСТИНАТА
Автор: AMAZING,  17 юни 2011 г. в 01:22 ч.
прочити: 263
Истината само една е,
но бездънно дълбока е тя.
Ако присъствието караш тук да копае,
потъваш във вечният миг на сега.

Истини много, да и така е,
нишки изграждащи битието едно.
Тоз който това го не знае,
ще задава въпроса \"защо\".

Истината ти си уникално свещена!
Безценно богатство, мистичен кивот!
Мечта си на Бога в ума, съкровена!
Пътя си жив, наречен живот!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me