uFeel.me
ИГРА В БЕЗСЪВЕСТНА ГЛАВА
Автор: meri2505,  27 февруари 2010 г. в 15:28 ч.
прочити: 217

( Диалог между алкохола и тютюна)

А - АЛКОХОЛЪТ
Т -    ТЮТЮНЪТ

Т:  - Хей, приятелю, здравей!

      В таз глава  май лесно се живей?!

А:  - Тъй е , братко, то се знай -

      Който ме харесва  - ме желай!

Т:  - Ти май весело си си сега

      на човека в спор със съвестта?

А:  - Що за спор ще е това?!

      Туй е ...весела игра!

Т:  - Весела игра във таз глава?!

      Ще научиш ли и мен така?

А:  -Тъй да бъде , братко мой!

      Ха - така! Сега сме свои.

      Първо -  нека почнем с по една,

      пък след туй -  сме господари в таз глава!

      И ще си живеем така ний двама ,

      Щом във таз глава веч съвест няма!

  

25.02.1988г., Троян

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me