uFeel.me
И сам воинът е сам
Автор: MeriXmas,  7 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 514
Поредното кафе във мен пропива.
Пореден залез се изнизва зад чертата.
Бял лист - нещастен опит да докажа,
че съм жива -
сподавен вик, удавен в тишината...

Все пак ще се опитам да обичам
с това, което оцеляло е от мене.
О, Господи, та аз съм тук,
аз виждам, чувствам, дишам!
Невероятно е - щастлива съм!

Наполовина...

07.11.2004г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me