uFeel.me
И какво се получава...
Автор: milyty,  1 май 2009 г. в 03:08 ч.
прочити: 354
Мрак е.
Полунощ е.
Лъжа.
Отдавна мина полунощ.

Страх е.
Умора е.
Пуша.
Сякаш губя мощ.

Сили нямам,
а ми трябват.
Волята превръща се във прах.

Гордост нямам,
и умират
емоциите, остана страх.

Бяга ми съня,
а измори ме деня.
Луната не заспива,
но, ето, Слънцето напира.

И какво се получава..
През деня всеки се раздава.
В пълния си блясък.
Дрехи, грим и крясък.
А вечер, по нощничка скромно,
разкрива се всеки безусловно.
А Луната само отразява,
това което Слънцето изразява.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me