uFeel.me
И ВСЕ ПАК...
Автор: idan,  30 октомври 2011 г. в 15:55 ч.
прочити: 417
Днес се решава всичко...
Нищо подобно.
Битието днес не свършва,
нито се ражда съдба.
Един щрих е само това,
но... поставен от -
- рисувач начинаещ,
картината превръща,
в карикатура нищо незначеща,
- или от художника-майстор,
картина уникат,
сътворява шедьовър.
Майстори всички
не могат да бъдат,
рисувачите се срещат навред
и все пак...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me