uFeel.me
Хаос от мисли
Автор: metamorfoza,  15 февруари 2010 г. в 16:01 ч.
прочити: 355
Следи от счупени парченца гордост... допълвам белезите си от грешки по дланта...


* * *

Ухание на музика и портокалов цвят!

* * *

Белези по устните от шеметно докосване...

* * *

Дъжд  докосва дланите ми плахо! Нямат време ледените капки да попият - стичат се безскрупулно и спомените трият!...

*  * *

Понесена от болка летя над Самотата, а тя усмихва се доволно и казва ми: \"Добре дошла! не плача!\"...

* * *

...парченца стъклени в очите - отражение на болка, колебливост и живот, без знание за утре...

* * *

Вярно от любов сме уморени, поглеждаш ме със твойта късна нежност...

* * *

Замислени са розите и пръскат хлад, откъснати неволно - подарени без живот...

* * *

Слънчогледи и усмивки във букет са свити, гледа пълното море и моли се да няма чувства скрити!


* * *

Треперят устните от грях, пронизани със луда страст!

* * *

Полъх на цветя и пеперуди! Скрити са желанията в думи...

* * *

Снежинки се топят върху ръцете ми и стоплят в мен замръзналите сетива!

* * *

Захарно петле усмихва се и плаче: \"Тя дали ще разбере, че съм от захар и топя се...\"

* * *

Откраднати усмивки от вълшебен сън. Ухание на карамел и усет за любов!

* * *




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me