uFeel.me
Гробище
Автор: emili85,  11 август 2009 г. в 17:39 ч.
прочити: 158
Идваме тук, за да застанем пред твоя гроб.
Идваме с цветя, но и с огромна болка в сърцата ни.
Идваме тук, за да помълчим и поплачем.
Може би тук няма да се срещнем.
Но някъде другаде след години
може да се видим и тогава ще бъдем завинаги заедно -
щастливи и усмихнати от срещата ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me