uFeel.me
Гордост
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 337
Ти в спомена си тъй прекрасна.
И няма лошо от това
да си мечтая за целувка страстна
и излича неизлечимата тъга.

Ти в гордостта си твоя си щастлива.
На тъжни страници е тя-
с болка нежна и омраза дива
разбиваш нечии сърца.

Чрез тебе дишах и живеех-да,
но от лъжите ми си в плен.
И щом потърси гордо свобода
аз паднах мигом натрошен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me