uFeel.me
Годините нямат значение…
Автор: pavli,  11 юни 2010 г. в 22:59 ч.
прочити: 2974

За да достигнем своя шанс
животът дълго ни подготвя…
Значение нямат годините…
щом векове сме се търсили…
Следваме написаното от звездите
и творим... нашата история...
С най-щастливото намигване
слънцето сияе от очите ни.
И думите… Излишни са…
Когато всички сетива ликуват!

                                       © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me