uFeel.me
ГРЕШНИК
Автор: beb69,  2 юни 2012 г. в 16:08 ч.
прочити: 406
И днес от огледалото ме гледа
едно лице с прошарена брада.
Намига ми, ругаейки съседа,
след водката се моли за вода!

С очи на ангел изпълзял от ада
и поглед стиснал зъби до откат,
нахално маха, чакайки награда,
или поне да го направя млад. 

Не вижда ли, че рамката го стиска,
не знае ли, че клонингът е той?!
Да скоча иска от тераса ниска,
да бъда лош, да предизвикам бой.

По-скоро някой да ме напердаши
и след това да пием до зори ...
Да пеем грозно и да чупим чаши,
изгубени из спиртните гори.

Бил влюбен в грозната комшийка
на дебелия потомствен депутат ...
Сънувал тройка - аз и той с лесбийка,
в сценарий тъп и камера на щат.

Но как да си призная пред кретена,
че лебед моногамен съм до гроб??!
Прихващам всичко - имам си антена,
но клел съм се, и ме е женил поп!!!!

Страхувам се от Бог и от съдбата,
но грешник съм, и то какъв?!
Живуркам в грях до другата заплата,
хиена съм, а мисля се за лъв!!! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me