uFeel.me
ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ
Автор: yuliya2006,  14 май 2009 г. в 20:58 ч.
прочити: 329

Голямата любов, коя е тя,

нима не е онази муза - вдъхновение.

И за теб света разтваря се,

като Сезам, съкровища откриваш.

 

Голямата любов, коя е тя,

не е ли онзи божествен ритъм.

И ти изкачваш върхове

а тя до теб скрито те зарежда.

 

Голямата любов, коя е тя

и защо времена менят се

Царе, крале, монарси

а тя все жива, не умира.

 

Голямата любов, коя е тя,

нима не е вечна и нетленна.

От боговете дар, птица - жар

и в този смъртен свят - ЗВЕЗДА Е...

 

27.12.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me