uFeel.me
ГНЯВ
Автор: ivelinage2,  5 април 2011 г. в 23:25 ч.
прочити: 225

ЦИКЪЛ СТИХОВЕ: СЕДЕМТЕ СМЪРТНИ ГРЯХА

           ГНЯВ

 

Гневът е отрицателна енергия,

отприщена помита кат\' стихия,

избълва злъч, обиди, хули

омраза дива от първичните инстинкти.

 

Като тайфун той отвътре те опустошава,

там  място за доброто не остава,

злоба, мъст проклятие греховно

завинаги се вътре настаняват.

 

Дори и мозъкът във тез\' моменти

отказва изобщо да работи,

на бавен ход се той опитва

поне ... равновесие да пази...

 

Гневът е лош учител -

той води те във грешната посока.

Опитай се да го контролираш

и ще печелиш във живота!

 

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me