uFeel.me
Финалът е старт за... актьорите
Автор: tanq_mezeva,  11 юли 2011 г. в 23:29 ч.
прочити: 504
Ще върна за малко кадър назад,
когато я молеше сляпо,
да бъде тя слънцето в тъжния свят,
да грейне в очите му лято.

Уверен разпръскваше облака сив,
надвиснал над птичето ято.
Повтаряше смело: \"Денят е красив!
Щом с тебе съм, всичко е свято!\"

Започваше утрото с дръзки дела,
усмивки подреждаше мили.
А вятърът раждаше  чудни слова,
целувки раздаваше свилени.

Денят преминаваше в устрем свещен.
Нощта във луната се сгушваше.
Сънят пък очаквайки новият ден, 
приказки детски прегръщаше.

Е, върнах за малко кадър назад,
да видим отблизо героите.
Дали ще е филмът със чувства богат?!
Финалът е старт за актьорите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me