uFeel.me
ФРАГМЕНТИ 15
Автор: hadjito,  8 юли 2011 г. в 08:54 ч.
прочити: 135
ФРАГМЕНТИ 15


* * *
Дори безсмъртната любов
се ражда и живее само в смъртните сърца.

* * *
А самовлюбената красота
автопортрета си рисува
да си го самоподари
на собствения ден рожден.

* * *
И яснотата може да е страшна,
когато в нея ясно видиш
дълбоката си тъжна безнадеждност.

* * *
Безлична цяла вечност
за миг на пълнота заменям.

* * *
Има автори, които
връщайки се в детството си,
се вдетиняват.

* * *
Вървяхме по един и същи път,
а стигнахме
в съвсем различни крайни точки.

* * *
Какво ще съм, ако не съм
пресечна точка на нещата?

* * *
Мъдростта не е в натрупаното време.
Мъдрост ще добиеш,
когато крайностите изгорят крилата ти.

* * *
Животът е като черешка сладък,
но има си черешката
опашка и костилка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me