uFeel.me
ФИЛОСОФИЯ НА ЧУВСТВАТА
Автор: Pobeditel,  22 май 2010 г. в 19:23 ч.
прочити: 482
Гневът е ураганна буря,
всичко съградено разрушава.
Пази се  винаги от него,
той разума за миг подчинява.

Ревността е тежка болка,
дълбоко пронизваща душата.
Спасиш ли се веднъж от нея,
с обич ще те дари съдбата.

Гордостта пристъпва бавно,
иска всички да я наблюдават.
По-добре не й се доверявай,
само скромността я покорява.

Щастието е звездата бяла,
с радост изпълваща сърцата.
Създава надежди и усмивки,
то е знакът на светлината.

Любовта е вечна пролет,
разперила крилата птица.
Вярвай в нея, не я предавай,
тя е на чувствата царица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me