uFeel.me
Еволюция в по-висш манталитет
Автор: Gigitu,  27 юни 2012 г. в 01:44 ч.
прочити: 485

Хайде да приключим с тези драми!
Сякаш всички сме от диви прерии!
Нека да бъдем кавалери и дами -
с висши ценностни критерии.

Живеем някак като в сериалите 
с адреналините на всяка драма.
Харесват ни наоколо скандалите,
а поетичното във нас го няма...

Да спрем за малко с преструвките.
Еволюция в по-висш манталитет.
Да няма лицемерие в целувките.
Да общуваме в хармония и ред.

Ретроспекция на минали събития.
Нима остават си завинаги “Било”?!
Харесват ни сега кръвопролития,
а не принцесите като Фантагиро.

Къде остана романтичното?!
Къде е борбата с хъс за живот?!
Защо надвило е егоистичното,
а “Рицар” е легенда от Камелот?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me