uFeel.me
Есен
Автор: AM,  2 септември 2012 г. в 13:56 ч.
прочити: 215

|Когато ръцете ни раждат любов.|

Когато ръцете ни раждат
Любов,
тя притихнала сяда
в края на мислите.
Не умира,
когато ръцете почиват.

Когато ръцете ни раждат
Живот,
той се превръща във вятър.
Не утихва, не спира,
когато ръцете родили го
- умират...

Пренася Светове от Твърд
до Брегове от Влага.
За да се роди Любов!
За да бъде Жива!

02.09.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me