uFeel.me
Една поетеса
Автор: worm,  27 февруари 2010 г. в 22:07 ч.
прочити: 199
Когато от белите листи
извайваш портрет
на рисувана с дим поетеса,
тогава на листа
изписва се ред
от слова изродени в прогреса.

И всяка извивка
на буква във хаоса
ражда нова идея...
И всяка идея
родена от странство,
отразява се в нея.

... Извива се дим
от цигара последна
пред мрачния лик на поета.
Последната муза -
една поетеса -
от него сега е отнета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me