uFeel.me
Един живот
Автор: pavli,  25 юли 2009 г. в 09:55 ч.
прочити: 2260
Кога душата решава
да напусне тялото?
Когато е жадна за слава
или ако е отчаяна?

Когато търси вярна посока
или ако я е изгубила?
Когато моли за прошка
или ако се е погубила?

Когато търси радост
или пък се дави в мъка?
Дали съжалява за младост
или с безразличие стъпва?

А може би търси тяло,
с което да се разбира...
Пази своята тайна бяла
и мисия нова намира...

                            © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me