uFeel.me
Двубой
Автор: oriola,  22 юли 2011 г. в 09:32 ч.
прочити: 290

Така ще засвети сърцето ми,
окъпано в ярки лъчи,
в такива огньове ще лумне,
че теб ще те цял изгори.

Дръпни се, лукавецо пакостен!
Напразно ме плашиш със страх.
Аз, прилепе черен, крилете ти
знам как да превърна във прах.

Нима не разбираш? Обречен си:
пред теб е войник на Христа.
Ти имаш снаряди - омразата,
но имам аз флаг - Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me