uFeel.me
Две
Автор: AM,  23 ноември 2012 г. в 14:30 ч.
прочити: 305


Една е само витрината
на моите желания:


Две стъпки
две чувства
две ръце
две думи
две желания
две състояния
на две очи
две половини
от едно цяло

...за да започне
броенето от три:

три късчета сладост
три стъпки в пясъка...

22.11.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me