uFeel.me
Душата на поета
Автор: zorry,  17 декември 2009 г. в 11:16 ч.
прочити: 296
Душата на поета е цигулка
с фини, крехки струни изтъкана,
докоснеш ли ги грубо, те се късат,
а цигулката превръща се във рана...
 
Душата на поета е мелодия,
рисуваща не с ноти, а чрез слово
картината на минало изстрадано,
обгърнато от рамка с чувства нови...

Душата на поета любов ражда,
но и самата тя е от любов родена,
а таз любов греховна и лъжовна е
или по детски чиста и неопетнена...

Душата на поета е море,
кристални тайни крие в дълбините,
а ти, оглеждайки се във повърхността,
внимавай
              да не разбунтуваш й вълните!


Посвещавам на тези, които я носят,
на тези, които още не са я открили,
и на онези, които със нотка любов
душата на поета са вдъхновили!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me