uFeel.me
Душата на поета
Автор: ivelinage2,  20 октомври 2011 г. в 01:15 ч.
прочити: 380


Душата на поета -
арфа нежнострунна,
подемаща мелодии неземни
от полъха на вятъра,
от писъка на чайките,
от вопли на мъглата,
от тихия прибой
на Живото море...

Душата на поета -
енергия лъчиста -
топли, благославя
с животворните лъчи,
любов и нежност
тя раздава
и осветява Пътя
на сродните души...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me