uFeel.me
Думография
Автор: uragannnn,  8 февруари 2009 г. в 23:35 ч.
прочити: 215

Думография

Запечатвам битието
и различните моменти,
фокусирам житието
и отделните сегменти.

Разпечатвам житието,
със отминали моменти
и визирам в битието,
всеобхватни елементи.

08. 02. 2009 г.
Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me