uFeel.me
Думите
Автор: Etchi,  4 февруари 2009 г. в 08:01 ч.
прочити: 484

Акостират думи самотни
блуждаят, не намират път...
в тъмата остават сиротни
горчив звън, ала без плът.




Думи тихи - отправен зов,
една след друга подредени.
Живот носещи и благослов
за душа сродна отредени...




Избрани, да носят топлина
йонизирани с галещи лъчи...
Калени от далечни времена
леят се гладко, песен звучи.




Минават - недостигнал звук,
неприети отминават плахи,
о
тлитат думи, не търсят друг
потъват в най-тъмни стряхи.




Ридаят тихо и очакват знак,
сънуват обич
, ласки нежни,
търсещи светлик сред мрак
утихват сред преспи снежни.




Флирт лек или откровение,
химера или пък реалността?
Цвят бял или затъмнение -
черно, тъмно като смъртта?




Шепот или към безкрая вик,
щастие или обречена тъга?
Ъгловати, смазващи или в миг
ювелирно изгряващи в дъга?



 



Ясен знак са думите в света!


(а)
04.02.2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me