uFeel.me
Думи за медитация
Автор: tanq_mezeva,  28 февруари 2011 г. в 20:55 ч.
прочити: 613
Мирозрение, Вдъхновение и Възглас...
три думички дарени със любов.
Пропити със екстаз, с  вълшебен изказ,
докоснати от Бог със благослов.

Мирозрение. Да виждаш в тъмнината,
светът отвътре, чрез изпратен лъч
в безкраен път, докосващ светлината,
загърбил злобата с убийствената злъч.

Вдъхновение. Да вдишаш от живота,
дъхът разливащ в унес топлина.
Разлистващ цветовете. Не голгота,
а ключ за раждане и светлина.

А Възгласът... гласът  от  небесата.
Звукът отекващ в ехото... и гръм
изпълващ със дихание словата,
и музиката... с ангелски призвън.

Прозрение, дихание и гласност...
в три думи е събрана вечността.
Приемем ли ги, знак са за повратност,
кодираност  и... път към любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me