uFeel.me
Другата в мен
Автор: exuseme,  29 април 2013 г. в 14:38 ч.
прочити: 208
Казваш била съм много критична, 
груба и лоша, дори истерична...
И удрям и хапя, с нокти разкъсвам,
плътта от гърба ти на парчета разпръсвам.
 
Езикът ми остър - жилото също,
\"съжалявам\" да кажа не ми е присъщо.
Не радост за теб, а горчива присъда -
смирена и тиха не мога да бъда.
 
Но ти не търси само в мене вината,
добрата познаваш - ред е на злата.
Която готова е да се пребори,
както змията да бълва отрови
 
Че сърце си не давам на всеки.
Вървяло е то не по пътища леки.
Недей със него да си играеш,
погубен ще  бъдеш и без да узнаеш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me