uFeel.me
Докато пътувам...
Автор: pavli,  16 юли 2009 г. в 23:13 ч.
прочити: 2095
Вечността ми е поставила уравнение -
с много неизвестни,
с безброй възможности...
Откакто се помня - все търся решения,
разпъват ме противоположности,
разкъсват ме съмнения,
изтерзани притеснения,
хрумват ми нови идеи,
блъскат ме проблеми...
Представите - остъргани
от грубости, лъжи и грешки -
всеки път ме отрезвяват...
Да се откажа - не мога...
Ще започвам отново,
колкото пъти е необходимо...
Докато пътувам...

***
Търсих за стиха си предел,
но ожулен, той се понесе в небе...

                                                © Павлина Петрова




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me