uFeel.me
Догма
Автор: LynManSon,  27 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 464
На Стефан Цанев

Замълчете!Простете, днес
да кажа нещо редно-
аз искам да говоря за Редът.
Редно е някой днес нещо
да прави:редът ражда бунтари,
защото какво е редът?

Редно е днес да обичаме Господ.
Редно е днес в църкви да молим.
Редно мъжът подарява цветя на
всяка жена-тя пък му ражда деца.

Редно е днес да ходим обути,
да,ходим обути,но
хората ходят с различни обувки

Редът повелява-в неделя
никой работа няма,да,но
в неделя работят и бедните,
и крадците,и амбициозните,
и творците..

Простете,реда опишете,
кажете-
нима не е вярно:
нередното,че произлиза от редното?

И кажете най-после
редът е форма културна
на идеология или
идеална диктатура?

Редът е закон Божи за
полицаи,критици и политици,
нали,ами тогава кажете-
защо днес българите
са атеисти ? ?? ?? ?? ??

"Писателят е циник,
проклетник,педант!!!!"

-Писателя е обикновен
редник с талант

"Писателят всичко криво
разбира,той не твори-
той провокира"

-Писателя провокира,
защото разбира,че е
длъжен да протестира...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me