uFeel.me
Доброто
Автор: oriola,  26 юли 2011 г. в 15:24 ч.
прочити: 362

Не ме смущава наглия бандит,
разпътника с кръвясали очи,
ленивеца, пилеещ до зори
и чуждите, и бащини пари.

Защото съм щастлива от това,
което в мен ликуващо цъфти:
да виждам в брата вместо мрак и зло,
доброто как започва да кълни.


24.ХІ.2001 год

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me