uFeel.me
До дъното
Автор: Slava56,  4 май 2009 г. в 09:56 ч.
прочити: 367

"Как ще познаеш, че си стигнал дъното" - попита в стих една приятелка (ilina).
 

Ще познаеш по твърдото
под краката ти.
Твърдото,
на което ще стъпиш,
за да се оттласнеш
и да изплуваш...
За да видиш отново
колко е хубаво горе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me