uFeel.me
Дивата патица
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 733
Намерена е патицата дива.
Намерена е болката,
която в тялото ,
в душата ми разлива
една изпълнена със мъка празнота…
Намерен е един приятел,
когото трябва да убиеш,
Да се вградиш в миналото му
като предател,
от неговите мисли да се криеш,
за да разбере, че
болката е време,
а времето е обич!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me