uFeel.me
Детство
Автор: yotovava,  18 декември 2009 г. в 20:19 ч.
прочити: 249
Постелята ти да е кърпена,
душата ти нали не е?
Случайно пътя да си сбъркал,
но времето не си, дете!

Сега си принц и можеш всичко!
Потънал в златния ти смях,
подскача залезът лисичи
небесна дама еднокрак.

И вечер босонога тича,
разчорлена във вехта блуза.
Признава тихо, че обича
да целува топлата ти буза,

и те погалва срамежливо,
А мен помоли за парица
- в кварталната ни бакалия
да купи сянка на царица.

И после двама в парка есенен
потайно се венчавате.
И утре, знам, ти непременно
усмивката й ще забравиш.

Когато изгревът раздуе
мехури слънце като жаба,
ти нова приказка ще чуеш,
а старата ще я забравиш.
.
Но без значение, светът е твой.
Разлиствай нежността му сине,
Завий го в буково листо.
И тази обич няма да ти мине.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me