uFeel.me
Дегустация
Автор: pavli,  4 април 2009 г. в 18:44 ч.
прочити: 2239
Дегустирам извезани малки следи
по бръчки, узрели за волност.
Като свежа роса пропълзяват сълзи,
прокрадва се тихо усещане ново…

Късче вятър опитвам да задържа.
То ми носи мъдрост, чакани вопли,
чувство искано, но и малко тъга…
Скътвам си крайче немирно… да топли…


                                                 © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me