uFeel.me
Даже нямаме заглавие
Автор: Jullie,  27 октомври 2010 г. в 14:47 ч.
прочити: 491

Един ден знам, че ще сме приказка,
която ще разказваме на внуците
и ще разлистваме любими страници,
които ще сме преживели - истински.

Съвсем не ми е трудно да я вярвам -
захранена с надежда и доверие.
С корица - без рисунки украсена,
я пишем...  Даже нямаме заглавие!

Когато замечтахме я, си спомням -
бе месецът на късното ни лято,
записахме на страницата - първа,
копнежите ни съкровени, плахо.

Тогава ми призна, че нямаш своя -
красива приказка, която те изпълва.
Аз позволих ръката ми да вземеш,
докато пишеш - за да те допълвам.

Неусетно я започнахме без думи -
след време, като я четем ще радва.
Отдавна знам, за да се случи...
Да пожелаем приказката трябва!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me