uFeel.me
Дъщеря на Изтока
Автор: sea_love`,  14 август 2008 г. в 16:55 ч.
прочити: 594

Всичко чрез Сърцето си усещам.

На Изтока съм дъщеря.

Притчи древни ме вълнуват,

оживяват във съня.

Посланията търся скрити

на незримите неща.

Доверявам се на мисли дръзки -

Мир и Хармония да творя.

Тялото с Душата се разбират

и отново се преоткривам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me