uFeel.me
Дали посоката е вярна?
Автор: zorry,  16 декември 2009 г. в 22:53 ч.
прочити: 329
Когато искаш да избираш,
но на избор нямаш право,
когато те напуска вярата,
а да вярваш трябва само,

погледни назад и си спомни,
че дълъг път си извървял,
било е трудно и си плакал,
но за миг не си се спрял!

Дали посоката е вярна,
питал си се всеки ден-
това ще разбереш накрая
и ще поседнеш уморен,

ще се сетиш ти за днес,
с носталгия ще се усмихнеш,
понеже дързост ще ти липсва
съдбата пак да предизвикваш...

Няма да си вече същият
лекомислен,смел хлапак,
ще бъдеш мъдър и улегнал,
но пък няма да си вече млад...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me