uFeel.me
Далечна звезда
Автор: MariaY,  24 април 2012 г. в 01:44 ч.
прочити: 369

                                      \"Още съм недораздадена.\"

                                                              Елена Гоцева


Отдадох се, но още нераздадена

в две шепи си запазих топлина.

Сърцето ми е клада – недокладена,

без обич аз не мога да горя.

 

Отдавах се, но пак оставах ничия,

безплътни бяха моите мечти.

Желана бях, но бягах - от приличие,

звезда далечна в чуждите очи.

 

А днес съм прах, на твоята планета.

Дали за нова обич не узрях?

Да дам ли свойта нежност – неотнета,

ще бъда ли простена с този грях?...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me