uFeel.me
Далеч...
Автор: love_twiSter,  1 септември 2009 г. в 19:46 ч.
прочити: 526
Далеч от асфалта със стържещи гуми
и пискащи клаксони в изблик на гняв
въздишка отрони се в пъстрите шуми
от устни на сянка, на призрак мъгляв.

Тревожно треви разлюляха редици,
от клонка на клонка запърха сигнал
и само след миг с остриета стотици
зажили гората натрапника спрял.

Балада протяжна река занарежда,
размътена в свойте неспирни води,
а с вятъра дъх затаиха с надежда
хайдушки души от отминали дни.

С възкръснали сили и горда осанка
излезе човек от дъбравната сянка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me