uFeel.me
Да се преборим с мрака
Автор: tanq_mezeva,  19 декември 2011 г. в 19:35 ч.
прочити: 412
Да се преборим с мрака в нас,
да пуснем вътре светлината
и той отчаяно,  без глас,
ще свие във отбой крилата.

Ще спре да хули и гнети,
да въси вежди в недоволство,
все в черни краски, без мечти,
мирът да гледа с превъзходство.

Да хленчи: \"Грозен е светът,
виновни са редът, Родина!\" 
И всички свои \"правдини\"
да сее... в чуждата градина.

Да се преборим с мрака в нас,
признавайки си, че го има.
Познаем ли го, то без страх,
приемаме го за... безимен.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me