uFeel.me
Да ми е светло
Автор: tonia_borisova,  25 юли 2011 г. в 01:45 ч.
прочити: 256
Понякога пелиново горчи

от туй, че разминаваме се лесно,

че бързаме сами да разрушим

плода на търпеливо равновесие.

Случайните приятелства сега

претеглям със везните на сърцето 

и сбирам в шепи по една следа

останала от тях - да ми е светло.

1976г., В.Търново

Из книгата \"ТАЙНСТВА\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me