uFeel.me
Да имаш & Da Budesh
Автор: Arigaia.Sekuin,  22 май 2013 г. в 00:47 ч.
прочити: 229
В живота не може
да си някой и да имаш
всичко.

Не може от  удобното кресло
да питаш защо нямаш
звездите.

От стабилната хоризонталност
на стаята не можеш да говориш с
вятъра.
                                 
Не отговаря?


За да имаш безкрая
трябва първо да загубиш
себе си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me