uFeel.me
ДВЕ ПЪТЕКИ
Автор: geriii,  29 март 2011 г. в 13:51 ч.
прочити: 235
ДУШАТА МИ СЕ ЛУТА - КРИВОЛИЧИ,
БЕЛИ ЧЕРНИ ПЪТЕКИ ПРИПЛИТА.
КЪДЕ ЛИ Е ПЪТЯ ДНЕСКА СЕ ПИТА.
АД ИЛИ РАЙ ДА ИЗБИРА.

В АДА ГОРЕЩО, НО БЛЯСКАВО - 
САМ СИ В КАЗАНА ШИРОК.
В РАЯ СИ В РОБСТВО ДО КРАЯ,
ПОКОРЕН СЛУГА НА МИРА.

ДАЛИ ДА ОТЛИТА СЕ ПИТА,
В НЕОБЯТНАТА ШИР НА ВСЕЛЕНАТА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me